top of page

Help ons onze Tento(o)te bags te ontwerpen!

 

TENTOO pakt binnenkort uit met hippe en ethische tote bags die zullen gebruikt worden als promo-bags. Voor het ontwerp hebben we jouw hulp nodig!


Het idee is dat deze tote bags een uithangbord worden voor Tentoo. Het aantrekkelijke ontwerp van de tassen moet ervoor zorgen dat mensen deze tote bag willen blijven hergebruiken in hun dagdagelijkse leven als winkeltas, handtas, sporttas, ...

De Tentoo tote bags zullen gemaakt worden en bedrukt met jouw ontwerp door Fair and Square. Fair and Square werkt samen met én ten voordele van de Indische NGO, Samugam Foundation. Ze maken tote bags in India en verkopen deze in Europa om daarmee de werking van Samugam te steunen. Bovendien is Fair and Square een 100% ethische en klimaatneutrale onderneming die werkt met respect voor mens, natuur en klimaat.

HOE?
 

Registreren kan tot 19 april, middernacht. Daarna wordt een winnaar gekozen op basis van het ingezonden portfolio die dan 3 weken tijd heeft om een ontwerp te maken voor de print op de tote bags.

De winnaar zal correct vergoed worden via Tentoo én kan genieten van publiciteit via Tentoo en Fair and Square. Het ontwerp zal te zien zijn op 2000 tote bags die over heel het land zullen worden verspreid!

bottom of page